De ce aleg sa traiesc in Romania?


Pentru ca inca mai cred ca Romania nu inseamna doar politicieni corupti si care lupta sa ajunga la putere doar pentru a-si face propriile interese. 

Pentru ca inca mai cred ca schimbul de generatii poate inseamna si o noua mentalitate. Dar, dincolo de asta, pentru ca nu pot trai in alta parte si pentru ca nu visez la vile si masini. 

Ma simt bine in apartamentul meu de doua camere, cu mersul meu sau alergatura mea zinica, pe jos, uneori cu bicicleta, cu limba mea natala pe care o vorbesc si pe care o aud la fiecare colt de strada. 

Pentru ca inca mai cred ca, daca se aduna doi -trei naivi, asa ca mine, care spera ca Romania se poate schimba, crezand in valori, in idei frumoase, se pot naste si initiative bune care sa -i trezeasca si pe altii. 

Inca mai cred ca putem scapa intr-o zi de politicienii care satura poporul doar la alegeri si da, cred ca vom scapa de acest tip de politician cand noi ca popor ne vom schimba mentalitatea si vom inceta sa mai stam cu mana intinsa, sa primim dupa care sa platim dublu pentru ce ni s-a dat intr-o luna gratis. 

Inca mai sper ca vom reusi sa reinvatam sa ne sarutam sincer tricolorul. Probabil asta cand vom sti sa-i alegem pe cei care ne invata asta!

Comentarii