Europa FM a murit pentru mine odată cu Laura Stoica...:((


=)) =)) Da, rad. Rad de declaraţia lui Zafiu pentru motivul pentru care Mădălina Manole nu era difuzată la Europa FM. :)) "Am considerat ca muzica Madalinei nu se incadreaza in formatul pe care-l propunem, acesta este singurul motiv. Sunetul si modul in care sunt construite piesele nu sunt pentru postul Europa FM"

Si tot el mai zicea: că pe Laura Stoica ar fi dat-o înainte de tragicul accident. Când, mă??? Că până atunci tot mai ascultam Europa FM şi n-am auzit nici suflul Laurei la voi:((. Singura dată când am auzit-o pe Laura Stoica la Europa FM a fost în ziua cînd s-a petrecut nefericitul eveniment şi se difuza toată ziua "Un actor grăbit". De atunci n-a mai existat Europa FM pentru mine. N-am mai putut să ştiu că există un post muzical care spune despre artişti că nu sunt în targetul lor dar moartea lor conferă radioului cele mai mari audienţe.... E mult prea trist şi pentru mine Europa FM a murit odată cu Laura Stoica. Păcat de Laura! Nu pot să uit emisiunile în care ea implora oamenii de la radiouri să-i difuzeze muzica şi s-a întâmplat din păcate când ea nu a mai ştiut lucrul acesta. Trist!

Comentarii

Anonim a spus…
Mda...Romania!N-ai curul la vedere,silicoane si playbackul pe cd,nu ai ce cauta in asa zisul showbizz-ul din romania.Dupa ce mori da ai fost dumnezeul pe pamant,vai ce voce..etc..pana nu mori ascultam inna,si restu.eu nu zic ca muzica house nu este la moda dar nu exprima absolut nimic.In cele mai multe cazuri un bas bas bas..si un come to me to be togheter...atnetie!doar in engelza..ca nu mai stim romana.Muzica houase nu e de taote radiourile ci doar de cele dance!Ar trebuii,ca fiecare gen de muzica sa fie dat pe un radio sau 2-3,dar nu pe toate.Fiecare cu felia lui ca,omul sa asculte ce vrea.Afara nu se face difernta intre Rihanna si Mariah Carey,Celine Dion care sunt stiluri diferite,sunt apreciate toate la adevrata valoare indiferent de varsta gen muzical.Macar vezi calitate!NU ca la noi vai canta inna,canta dj gigca cu dj gheroghe oo d abun e un single de vara!SI cand ii pui live..vai steaua lor..nu mai scriu nimic pentru ca unii acum s-ar putea sa ma considere comunista sau cv de genul dar nu imi pasa.Asta e realitatea si cineva tot trebuie sa-si deschida ochii,ca apoi sa fie urmat de turma,ca la noi.Deci daca muriti aveti succes garantat!