Pentru mine, BUZZ înseamnă...

Am cerut zilele trecute BUZZerilor să scrie ce le place la cercul "Micii reporteri" și ce nu, ce ar mai dori să găsească la acest tip de activitate inventată, să zic așa, acum doi anișori. Am cerut pentru că am nevoie deseori de un feedback al activității, am nevoie de termen de comparație. Vreau să știu ce trebuie reparat, ce necesită modificări, ce trebuie să rămână la fel. Iată că m-am gândit să scriu și eu ce înseamnă pentru mine BUZZ!

BUZZ, pentru mine, e ceea ce pentru un autor de versuri înseamnă propriul lui volum de poezii, ceea ce pentru un cântăreț e prima lui piesă, ceea ce pentru un compozitor e primul lui album de cântece.

BUZZ înseamnă o redescoperire a propriei mele ființe, o nouă etapă în existența mea și o jucărie care începe să semene cu un drog.

BUZZ e o întâmplare din cele frumoase pe care le-am trăit în viață. E o aventură pentru că zilnic ești supus avalanșei de idei pe care trebuie să le pui în practică pentru ca proiectul să capete mai multă vizibilitate.

BUZZ înseamnă adrenalină, energie, entuziasm, poftă de viață, înseamnă acești copii minunați de la care iau toate acestea: Daria Ichim, Karina Todireanu, Magdalena Cazaciuc, Antonia Aturcanitei, Ramona Lupu, Alexandra Ciotir, Anastasia Ștefan, Larisa Simionescu, Teodor Deleanu, Ioana Ostafi, Ilinca Brehuescu.

BUZZ e ceea ce fiecare ar trebui să încerce: o căutare continuă spre împlinirea viselor! BUZZ există pentru că acești copii au poftă să scrie, au entuziasmul și energia necesare acestui proiect, au chef să fie buni, sunt sinceri și devotați comunității din care fac parte, sunt plini de imaginație, sunt harnici și dornici de performanță. BUZZ înseamnă performanță și punctul de pornire în viața acestor copii! Așa cred. Așa vreau să cred și posibil să fie așa, dacă și ei vor continua la fel cum au început... BUZZZZZZ! Un drum, o generație, o idee. Comunitatea celor de 10.

Comentarii