Ține și de noi să avem un an frumos...


Ține de noi până la urmă să ne facem anul frumos și spun asta pentru că am început acest 2013 cu un gând pe care l-a scris de una din autoarele mele preferate, Cella Serghi. 

Zice ea, și mie îmi place foarte mult, pentru că mi se pare că avem nevoie în învălmășeala în care trăim de astfel de idei: Greşeala pe care o face fiecare dintre noi este că se gândeşte prea mult la micile lui înfrângeri, la dorinţele lui personale şi prea puţin la acest miracol care e viaţa, la obligaţia pe care o avem faţă de ea, obligaţia de a o face mai frumoasă, mai bună. 

Eu, una pornesc acest an nou cu acest gând și sper să pot contribui cumva la înfrumusetarea templului numit viața! Da, ține de noi sp ne facem viața frumoasă indiferent cât de sărac sau bogat ne este mediul în care trăim. Contează să avem putere în noi să oferim, să cladim, să nu ne risipim energiile pe lucruri care nu ne sunt utile, care n-au nici formă, nici fond. Contează să ne conturăm dorințele și să gândim cu toată energia existentă în noi la împlinirea lor! 

Eu cred ca 2013 poate fi mai bun decât 2012, dacă vom contribui la acest lucru.

Comentarii