Un an şi un proiect reuşit...

Povestea a căpătat contur. A început dintr-o joacă, dintr-un gând aproape naiv dar încărcat cu o pasiune copleşitoare şi a ajuns aproape o dependenţă. Sună bizar sau mai degrabă dur, dar fără fiecare minut pe care-l petrec în compania lui mă simt incompletă. A ajuns parte din mine, din întregul unei zile pe care o încep şi o sfârşesc.
2009. Ianuarie. Un început timid. O idee trezită dintr-o ghiduşie de copil dar cu entuziasmul unui adolescent. Şi a învins prin exerciţiul controlat al maturului pornit pe un drum de la care nu se abate pentru că îl simte aparţinându-i. E un fel de demers ce pare ireal, o poveste, o joacă dar e realitatea pe care probabil am visat-o. Spun probabil, pentru că mi-e teamă să recunosc sută la sută ca să nu-mi smulgă careva aripile visului deja creionat. Exact...am visat să fac parte din echipa asta, am visat să fim colaboratori, să ne "jucăm" împreună. Am visat să fim prieteni şi să schimbăm opinii. Am visat că o să lucrez cu tine. Am visat că pot să mă ridic la înălţimea aşteptărilor tale deşi e dificil să-ţi atingi modelele. Am visat şi mi-ai deschis uşa aceea pe care demult o vedeam ferecată, iar acum o deschid ca şi când m-am născut dincolo de ea. Am visat dar niciodată nu am sperat că se va împlini şi cum..Numai Dumnezeu ştie cum visul a căpat zorii realităţii. Aşa a vrut. Eu nu am făcut un efort prea mare căci a fost în joc prea multă pasiune...
2009. A trecut un an. Sau, mă rog, mai e atât de puţin. Un an în care am amestecat iluzii, idei, vise, prieteni, inspiraţie, speranţe, pasiune, credinţă, drag de muzică românească, un pic de inocenţă şi un car întreg de optimism. Aşa s-a născut blogul acesta. Aşa am adus topul -cel mai longeviv clasament de muzică românească din ţară -pe internet. Merită locul acesta! Şi dacă am vreo vină pentru asta e doar pasiunea cu care "injectez" în fiecare zi acest blog, acest proiect, acest vis împlinit. Dintr-o joacă, dintr-o idee, dintr-o simplă şi fericită dorinţă de a fi o echipă! Îţi mulţumesc căci împreună facem în foarte scurt timp un an. Un an de pasiune pentru muzică, pentru jurnalism, pentru ei, artiştii, pentru ei, prietenii TOPULUI! Un an şi un proiect reuşit! TUTUROR care s-au implicat FELICITĂRI!

http://www.slagartop.wordpress.com

Comentarii