Și pentru că tot e la modă cazul Răduleasca la Protv: Bravo, românilor pentru trezire!

E la modă acum s-o desființezi pe Răduleasca pentru comportamentul neadecvat din celebra emisiune Romanii au talent. Eu nu o voi desființa, dar nici n-am să mă așez în tabăra celor care îi iau apărarea. Și asta din două motive: o dată pentru că n-am înțeles de ce a sărit calut și s-a dat în stambă atât de mult. De dragul ratingului sau așa e ea în realitate? 

Și dacă a făcut-o de dragul ratingului, atunci da, sunt de acord cu cei care, acum, protestează pentru ce au văzut, vineri, la ProTV. Publicul este cel care trebuie să aleagă și nu să așteptăm, ca niște sclavi, să ni se dea, să acceptăm cu atâta ușurință orice ni se dă. Dacă nu ne place, să protestăm. 
Dacă ne-a ridicat sufletul pe culmi neștiute, să spunem, să apreciem. 

Ne plângem adesea că televiziunile difuzează numai panarame și emisiuni de prost gust și ca lumea le acceptă cu lejeritate fără să protestesteze. Iar când protestează, pentru că nu i-a convenit comportamentul unei doamne care își spunea până mai ieri sau poate își mai spune încă divă, ne minunăm ca ce avem cu ea?? 

Pai, uite, lumea, acum, protestează pentru că Răduleasca a sărit calul, a lins făină de pe corpul altei domnișoare la o oră la care încă se uită și copii la televizor, s-a tăvălit pe jos, a jignit... Sunt lucruri firești? Sunt normalități pentru o viață frumoasă? Oamenilor nu li s-a părut în regulă ce a făcut și acum îi blamăm... de ce? Mai înțelegi ceva?

Ori ne convine ce dau televiziunile, că nu mai știu să promoveze valori, talente, oameni adevărați, ori protestăm și ne cerem dreptul la putina decență. Chiar și în divertisment. Mai ales acolo chiar!

Comentarii